Menu Dogs Menu Cats Menu Rabbits

Snel & veilig betalen (NL & BE) • Gratis verzending vanaf € 50,- • Bestellingen binnen 24 uur verzonden als niet anders staat vermeld • Persoonlijk & snel contact • Betrouwbaar


Home > Betaalmogelijkheden

 

Betaalmogelijkheden

iDeal

Dit is een veilige vorm van internetbankieren. Je wordt tijdens het afronden van je bestelling naar de internetbankiersite van jouw bank geleid. In de vertrouwde omgeving van de bank kan je de betaling van je bestelling veilig afhandelen. Als internetbankierder kan je direct gebruik maken van iDeal, zonder dat je daarvoor iets moet aanvragen of speciale software moet installeren. Nadat je een bevestiging van de bank hebt ontvangen, keer je terug naar Fuzzylicious.nl en ontvang je een bestelbevestiging.

iDeal werkt samen met de volgende Nederlandse banken: ABN Amro, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS bank en SNS Regio Bank. 

 

Bancontact/Mister Cash

Met Bancontact/Mister Cash kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankoop bij Fuzzylicious afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kan je direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat je daarvoor iets moet aanvragen of speciale software moet installeren.

Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij credietkaarten het geval is, aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart, maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren). De eerste fase verloopt  zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten).
In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.

Bancontact/Mister Cash werkt samen met de volgende Belgische banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank.

 

Vooruitbetaling via overschrijving

Wil je liever betalen via overschrijving? Dat is geen probleem! Maak het bedrag over dat op de orderbevestiging vermeldt staat, onder vermelding van het factuurnummer:

Naam:                         Fuzzylicious

Bank:                          Rabobank

IBAN:                          NL46 RABO 0321 5483 10

BIC:                            RABONL2U


 

VVV Giftcard

Bij Fuzzylicious kan je nu ook betalen met de VVV Giftcard. Wanneer je klaar bent met shoppen ga je naar de pagina om af te rekenen en daar kan je jouw VVV Giftcard inwisselen! Klik op het VVV logo hieronder voor meer informatie over deze online cadeaukaart.


WinkelmandjeZoeken

Inloggen
Wachtwoord vergeten?
Registreren

Nieuwsbrief

E-mailadres: 

 
© Copyright Fuzzylicious 2009 - 2018
Realisatie: HaagenInternet Haagen Internet