Menu Dogs Menu Cats Menu Rabbits

Snel & veilig betalen (NL & BE) • Gratis verzending vanaf € 50,- • Bestellingen binnen 24 uur verzonden als niet anders staat vermeld • Persoonlijk & snel contact • Betrouwbaar


Home > Verzending


Verzending


Fuzzylicious verzendt niet alleen binnen Nederland, maar ook naar België! Woon je in een ander land en wil je ook graag iets bestellen in de webshop? Neem dan contact op, zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Alle artikelen zullen (indien direct leverbaar) op werkdagen binnen 24 uur na ontvangst van betalingverzonden worden. Fuzzylicious streeft er naar om bestellingen die op werkdagen voor 16:00u ontvangen en betaald zijn nog dezelfde dag te verzenden, maar dit is helaas niet altijd mogelijk.


Aangezien kwaliteit en betrouwbaarheid heel belangrijk zijn voor Fuzzylicious, heb je altijd de mogelijkheid om te kiezen voor het versturen met Track&Trace code. Via deze code kan je altijd checken waar je bestelling is! Alle bestellingen worden standaard verzonden via PostNL.

Nederlandse klanten kunnen bij kleinere artikelen kiezen voor de mogelijkheid om te verzenden via brievenbuspost. Aan het einde van de bestelprocedure worden alle verzendingsmogelijkheden weergegeven en kan je zelf kiezen hoe je bestelling verzonden moet worden.

Belgische klanten kunnen alleen kiezen voor verzenden met pakketpost, omdat zendingen naar het buitenland meer risico lopen om kwijt te raken. De pakketten worden verzekerd verzonden, met een Track&Trace code.

De verzendkosten worden aan het eind van de bestelprocedure berekend. Komt het bedrag van je bestelling op minimaal €75,- uit? Dan neemt Fuzzylicious de verzendkosten voor haar rekening! Zowel voor Nederlandse, als voor Belgische klanten!

Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen. Wanneer je voor deze optie kiest, worden er uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht. Heb je een bestelling geplaatst en wil je jouw pakketje op komen halen? Maak dan eerst even een afspraak, dit kan telefonisch of via de e-mail. 

Verpakking: Fuzzylicious probeert verpakkingsmateriaal zoveel mogelijk opnieuw te gebruiken. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je portemonnee, omdat we deze kosten dan niet door hoeven te berekenen in de prijzen!

 

Verpakkings- en verzendkosten (Nederland en België):

Soort
Gewicht
Afmeting in cm
  Prijs 
Gem. Levertijd
Enveloppe Mini  0 - 50 gr  14 / 10 / 1  € 1,50   1 - 2 dagen 
Enveloppe Klein  0 - 250 gr  38 / 36,5 / 3,2  € 2,50   1 - 2 dagen
Enveloppe Groot  0 - 2 kg  38 / 36,5 / 3,2  € 3,50   1 - 2 dagen
         
Pakket Klein (NL)    0 - 10 kg  100 / 50 / 50  € 5,35   1 - 2 dagen
Pakket Groot (NL)  10 - 30 kg  176 / 78 / 58  € 9,00   1 - 2 dagen
Pakket België    0 - 10 kg  100 / 50 / 50  € 10,-   1 - 3 dagen

 

 


WinkelmandjeZoeken

Inloggen
Wachtwoord vergeten?
Registreren

Nieuwsbrief

E-mailadres: 

 
© Copyright Fuzzylicious 2009 - 2018
Realisatie: HaagenInternet Haagen Internet