Wij krijgen een nieuw baasje!
Tot 1 September is de overgangsfase.
Er verandert hier niet zo veel, maar achter de schermen wel.

Bestellingen worden op 1 september verwerkt.

Om je te bedanken voor je geduld, krijg je 10% korting op je bestelling als je de code "nieuwbaasje" gebruikt bij het afrekenen!


Sluit bericht

Menu Dogs Menu Cats

Snel & veilig betalen (NL & BE) • Gratis verzending vanaf € 75,- • Bestellingen binnen 24 uur verzonden • Persoonlijk & snel contact • Betrouwbaar


Home > Gratis cadeauservice

 

Gratis cadeauservice

Wil je iemand verrassen met een leuk en origineel cadeau? Laat het dan feestelijk inpakken! Aan het einde van de bestelprocedure vink je aan dat jou bestelling een cadeau is en kan je een persoonlijke boodschap toevoegen. Om het extra makkelijk te maken, kan het pakket eventueel gelijk naar het adres van de ontvanger gestuurd worden! De kosten? Helemaal gratis!

Het is ook mogelijk om een deel van je bestelling in te laten pakken. Het enige wat je hoeft te doen is in het "opmerking vak" in te vullen wat er precies ingepakt moet worden en of dit bij elkaar mag, of dat het losse cadeautjes zijn. Helaas is het niet mogelijk om artikelen uit 1 bestelling naar verschillende adressen te sturen. Wil je dit wel graag, of heb je andere speciale wensen? Neem dan even contact op!


Links:
10 kleine cadeautjes gemaakt voor een klant die haar clubgenoten wou bedanken voor een leuk seizoen hondentrainen.

Rechtsboven: Een verrassing voor Pip!             Rechtsonder: Welkomstcadeau voor hulphond Nina!

 


WinkelmandjeZoeken

Inloggen
Wachtwoord vergeten?
Registreren

Nieuwsbrief

E-mailadres: 

 
© Copyright Fuzzylicious 2009 - 2017
Realisatie: HaagenInternet Haagen Internet