Wij krijgen een nieuw baasje!
Tot 1 September is de overgangsfase.
Er verandert hier niet zo veel, maar achter de schermen wel.

Bestellingen worden op 1 september verwerkt.

Om je te bedanken voor je geduld, krijg je 10% korting op je bestelling als je de code "nieuwbaasje" gebruikt bij het afrekenen!


Sluit bericht

Menu Dogs Menu Cats

Snel & veilig betalen (NL & BE) • Gratis verzending vanaf € 75,- • Bestellingen binnen 24 uur verzonden • Persoonlijk & snel contact • Betrouwbaar


Home > Over Fuzzylicious

 

Over Fuzzylicious

Laat ik beginnen met mijzelf voor te stellen! Ik ben Joyce en woon samen met mijn vriend, 3 vuilnisbakkies (katten Isis, Fuzzy en Tikkels) en onze bruine Dobermann Gaya in Amersfoort.

Al van jongs af aan ben ik dol op dieren, dit heb ik van huis uit meegekregen en ik kan me geen leven zonder viervoeters voorstellen. Het zal niemand dan ook verbazen dat mijn eigen dieren de inspiratie zijn geweest voor Fuzzylicious!

De naam Fuzzylicious komt van de Engelse woorden Fuzzy (harig/pluizig) en Delicious (heerlijk). Het betekent dus eigenlijk zoiets als “heerlijk pluizig” of “harige heerlijkheid” en stiekem is de webshop natuurlijk ook een beetje vernoemd naar onze eigen poes Fuzzy!

Al jaren kriebelde er diep van binnen zo'n gevoel dat ik “iets” voor mezelf wou beginnen. Na lang wikken, wegen en overleggen heb ik de knoop doorgehakt en besloten een webshop te starten. Mijn doel? Dat is heel mooi verwoord in het interview met schrijfmeisje Laura, hier een fragment uit dit interview:

“Ik zie Fuzzylicious als een feel good-webshop, gespecialiseerd in gadgets en speelgoed voor honden en katten. Mensen moeten gelijk merken dat ze kwaliteit krijgen: dat gevoel als je een luxe boetiek binnenstapt met de leuke spulletjes en de exclusiviteit, maar ik vind het ook heel belangrijk dat ze zich welkom voelen. Een soort van verwennerij voor jezelf en je huisdier. Klanten moeten het gevoel hebben dat ze echt gezien worden als individu en niet als het zoveelste nummertje, zodat ze merken dat ik iedere klant waardeer. Ik wil de Lancôme zijn, maar dan met het huismerkgevoel.”

Daarnaast vind ik het ook ontzettend leuk om je te informeren, zowel online, als in tijdschriften of op evenementen. Ik test bijvoorbeeld speelgoed, zodat ik je zo goed mogelijk kan adviseren en ik vertel graag over het belang van spelen, wat het beste speelgoed is en de tofste gadgets zijn.

Heel veel plezier met snuffelen in de webshop en zoals mijn beestenbende het zou omschrijven: Discover, shop, play and have fun! 

 

Natuurlijk is Fuzzylicious ook te vinden op:

            


WinkelmandjeZoeken

Inloggen
Wachtwoord vergeten?
Registreren

Nieuwsbrief

E-mailadres: 

 
© Copyright Fuzzylicious 2009 - 2017
Realisatie: HaagenInternet Haagen Internet