Wij krijgen een nieuw baasje!
Tot 1 September is de overgangsfase.
Er verandert hier niet zo veel, maar achter de schermen wel.

Bestellingen worden op 1 september verwerkt.

Om je te bedanken voor je geduld, krijg je 10% korting op je bestelling als je de code "nieuwbaasje" gebruikt bij het afrekenen!


Sluit bericht

Menu Dogs Menu Cats

Snel & veilig betalen (NL & BE) • Gratis verzending vanaf € 75,- • Bestellingen binnen 24 uur verzonden • Persoonlijk & snel contact • Betrouwbaar


Home > Serious Request

Bron: Radio 3FM    Fuzzylicious was op 23 december 2012 (live!) te horen en te zien bij 3FM Serious Request, met de Niet Likken actie. Het filmpje is hierboven te bekijken en geluidsfragment is hier te beluisteren! Uiteindelijk is er met de actie €1331,91 opgehaald.

 

Update 11 januari: Alle pakketjes zijn verzonden, het rekenwerk zit erop en de laatste donatie aan 3FM Serious Request is gedaan. De definitieve opbrengst van de Niet Likken actie is geworden..... €1331,90  Wat een mega bedrag! Ik ben ongelofelijk trots en ik wil nogmaals iedereen bedanken voor alle support, want zonder jullie was dit niet gelukt!!

Update 24 december: Wauw, de reacties n.a.v. de uitzending zijn overweldigend! De voorraad Humunga Toys is helemaal uitverkocht en er komt met spoed een grote levering aan, zodat iedereen zo snel mogelijk zijn bestelling binnen heeft. Ondanks dat de DJ's uit het huis zijn, loopt de actie bij Fuzzylicious nog even door. De tussenstand op dit moment: ruim €1200,- !!! Echt geweldig, bedankt allemaal en keep up the good work!

Update 23 december: De uitzending gemist? Hier kan je het fragment beluisteren (de beelden volgen snel)!

Update 20 december: Heb je zondag 23 december nog niets te doen? Zet dan rond 13:45u je radio op 3FM of kijk naar 101tv, want DJ Bart Arens komt langs om verslag te doen van de Niet Likken actie van Fuzzylicious!

Serious Request, Het Glazen huis van 3FM, wie kent het niet? Elk jaar zit ik weer helemaal klaar om de DJ's in het glazen huis te volgen! Serious Request hoort voor mij inmiddels bij de aanloop naar de kerst en ik kan nu eindelijk eens zelf mijn steentje bijdragen! Daarom komt Fuzzylicious in actie en hopelijk kunnen we een leuk bedrag binnenhalen voor "the babies"!"

De "Niet Likken" actie:

""Niet likken!!" Hoe vaak hebben we dat wel niet voorbij horen komen bij DJ Gerard Ekdom? Zoals sommigen misschien wel weten verkoopt Fuzzylicious de Humunga Tongue, een hilarische hondenspeeltjes in de vorm van een tong! Speciaal voor Gerard (en natuurlijk Giel, Michiel en de baby's) doneert Fuzzylicious 5 euro per verkochte Humunga Tongue, Lips of Stache aan Serious Request!

Dat houdt in dat per verkocht speeltje, een Rode Kruis-vrijwilliger een moeder en haar pasgeboren kindje bezoekt. De vrijwilliger geeft tijdens dit huisbezoek voorlichting over praktische zaken zoals hygiëne, het warm houden van de baby, vaccinatie en borstvoeding. Ook bespreekt hij de gezondheid en voeding van de moeder.

Koop je liever wat anders voor je hond, of heb je een kat? Geen probleem! Tien procent van de overige behaalde omzet (binnen de actieperiode van 24-11-2012 tot 31-12-2012) wordt overgemaakt aan Serious Request! Dus kom ook in actie en shop till you drop! Wil je liever gewoon doneren zonder iets te kopen? Dat kan via mijn Serious Request Actie Pagina.

Meer informatie over Serious Request "Lets hear it for the babies" kan je hier vinden!


WinkelmandjeZoeken

Inloggen
Wachtwoord vergeten?
Registreren

Nieuwsbrief

E-mailadres: 

 
© Copyright Fuzzylicious 2009 - 2017
Realisatie: HaagenInternet Haagen Internet