Menu Dogs Menu Cats Menu Rabbits

Snel & veilig betalen (NL & BE) • Gratis verzending vanaf € 50,- • Bestellingen binnen 24 uur verzonden als niet anders staat vermeld • Persoonlijk & snel contact • Betrouwbaar


Home > Fuzzy Fan Gallery

 

Fuzzy Fan Gallery


Zijn jij en je viervoeter ook zo blij met de service en de spullen van Fuzzylicious? Stuur dan een leuke foto (of een filmpje) van je maatje met zijn/haar Fuzzylicious spulletjes naar info@fuzzylicious.nl

Kijk ook eens op Custorate, daar kan je lezen wat klanten van Fuzzylicious vinden, maar je kan hier ook zelf een review plaatsen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De "Smiling Doodles" zijn dik tevreden over hun nieuwe speelgoed! Op de foto zie je ze aan de gang met de Floppy Tug van Chuckit en een Pentapull knuffel.

 

 

 

Een smalle snoet en een brede snoet, maar beide honden van Angelique drinken heel graag uit de Bubby Bowl!

 

 

 

 

 

 

Het baasje van Baldor schreef het volgende:

"Erg leuk zo'n briefje en een lekkertje bij het pakje. Daar wordt een mens blij van. Mijn hond zal hier zeker van genieten ondanks het feit dat deze fles H2O4K9 te klein is voor een lange wandeling. Mijn lieverd is een jonge hond van 13 maanden, weegt 50 kilo en is nog niet volwassen. Dus...komt er nog wel wat bij. De fles gebruik ik voornamelijk bij het speuren. Na elk spoor wat hij gelopen heeft moet hij wat drinken. Het hoeft dan ook niet zo heel veel te zijn.
Hij krijgt het in ieder geval wel voor elkaar om met die grote tong het water uit het bekertje te krijgen. Geweldig om te zien! Dank voor de leuke en snelle manier van verzenden."
 
 
 

Corrie heeft haar hond Sky flink verwend! Sky ruikt het lekkers al door de verpakking heen en vindt het hartstikke leuk om te helpen met het uitpakken van de nieuwe spulletjes. Sky heeft onderandere een drinkfles gekregen en een Fetch 'n Treat hondenpuzzel.

 

 

 

 

 

 

Buster en Timber zijn gek op de Fetch 'n Treat en spelen zelfs keurig om de beurt!

 

 

 

Meji-Néya is 4 geworden en baasje Melanie verwende haar daarom met de Everlasting Treat Wheeler en Everlasting Treats van Starmark. Dit cadeau viel letterlijk goed in de smaak!

 

 

 

Mika en Luka van Trimsalon Kalumi, zijn flink verwend door hun baasje!

 

 

 

Deze Hide-a-Bird vloog helemaal naar Finland! De Nederlandse "Opa en Oma" van Jukkää deden dit cadeau aan hun "kleinhond". Zoals je kunt lezen zijn Jukkää's vriendjes erg jaloers! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sam is dol op schrokken, baasje Mirte was daar alleen wat minder blij mee. Daarom heeft ze de DogMaze voor Sam gekocht en het resultaat is in het filmpje te zien! Sam is helaas niet zo blij met de bak (want tsja, schrokken is er nu niet meer bij), maar Mirte is gelukkig dik tevreden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Jolanda Krouwel over Fuzzylicious:  "Dank voor alle goede zorgen! Ik vind het heel erg fijn dat je altijd zo snel en uitgebreid antwoord geeft, tegenwoordig gebeurt dat niet zo veel meer! Succes met de webshop, ik hoop dat veel hondenbezitters je weten te vinden, want ik vind dit speelgoed echt heel erg leuk voor de honden!!"

  


WinkelmandjeZoeken

Inloggen
Wachtwoord vergeten?
Registreren

Nieuwsbrief

E-mailadres: 

 
© Copyright Fuzzylicious 2009 - 2018
Realisatie: HaagenInternet Haagen Internet