Menu Dogs Menu Cats Menu Rabbits

Snel & veilig betalen (NL & BE) • Gratis verzending vanaf € 50,- • Bestellingen binnen 24 uur verzonden als niet anders staat vermeld • Persoonlijk & snel contact • Betrouwbaar


Home > Over Fuzzylicious

 

Over Fuzzylicious

Laat ik beginnen met mijzelf voor te stellen! Ik ben Rianne van den Berg en we wonen in Boven Leeuwen samen met onze Beagle s Chilo ,tosca  Bica en Flip( kruising kooiker/ boerenfox) .

Al van jongs af aan ben ik dol op dieren, dit heb ik van huis uit meegekregen en ik kan me geen leven zonder viervoeters voorstellen. 

“Ik zie Fuzzylicious als een feel good-webshop, gespecialiseerd in gadgets en speelgoed en manden waaronder Hunter  voor honden en katten. Mensen moeten gelijk merken dat ze kwaliteit krijgen: dat gevoel als je een luxe boetiek binnenstapt met de leuke spulletjes en de exclusiviteit, maar ik vind het ook heel belangrijk dat ze zich welkom voelen. Een soort van verwennerij voor jezelf en je huisdier. Klanten moeten het gevoel hebben dat ze echt gezien worden als individu en niet als het zoveelste nummertje, zodat ze merken dat ik iedere klant waardeer. Ik wil de Lancôme zijn, maar dan met het huismerkgevoel.”

Daarnaast vind ik het ook ontzettend leuk om je te informeren, zowel online, als in tijdschriften of op evenementen. Ik test bijvoorbeeld speelgoed, zodat ik je zo goed mogelijk kan adviseren en ik vertel graag over het belang van spelen, wat het beste speelgoed is en de tofste gadgets zijn.

 

Heel veel plezier met snuffelen in de webshop en zoals mijn beestenbende het zou omschrijven: Discover, shop, play and have fun! 

 

Natuurlijk is Fuzzylicious ook te vinden op:

            


WinkelmandjeZoeken

Inloggen
Wachtwoord vergeten?
Registreren

Nieuwsbrief

E-mailadres: 

 
© Copyright Fuzzylicious 2009 - 2018
Realisatie: HaagenInternet Haagen Internet